Tijekom skoro tri desetljeća rada, Teh-gradnja prepoznata je kao pouzdan partner koja svojim klijetima isporučuje kvalitetnu uslugu građenja prema europskim standardima
Naše reference

Društvo s ograničenom odgovornošću Teh-gradnja, je građevinska tvrtka registrirana 1994. godine i u cijelosti je u privatnom vlasništvu osnivača inženjera građevine Ilije Beara. Registrirana je za izvođenje radova gradnje i sanacije objekata visokogradnje i niskogradnje. Prepoznatljiva je na domaćem tržištu jer je tvrtka tijekom više od 25 godina poslovanja stekla iznimno iskustvo u gradnji i sanaciji objekata različitih namjena, u skladu s najvišim stručnim standardima. Izrasla je u modernu tvrtku visokih poslovnih vrijednosti, bogate tradicije i kreativnih iskoraka mladih stručnjaka.

Rezultat rada ove obiteljske tvrtke je da tijekom proteklih 28 godina, od osnutka konstantno bilježi stalan rast ukupnog prometa te broja zaposlenih. Pokazatelji ovakvih rezultata temelje se na iskazanoj dobiti, novoostvarenoj vrijednosti ukupnim prihodima i radnoj produktivnosti djelatnika tvrtke TEH-GRADNJA. Tijekom 2021.godine prosječan broj je iznosio 150 uz stalan angažman drugih tvrtki, podizvođača. Naročito smo zadovoljni kontinuitetom rada u protekle dvije godine zbog otežanih uvjeta u poslovanju koje bilježe druge tvrtke u graditeljstvu, zbog lošeg stanja u gospodarstvu, pada investicija i pandemije izazvane COVID-19 virusom.

Tvrtka je dobro tehnički opremljena, sva sredstva za rad, mehanizacija, kranovi, oplata, skela, teretna vozila i alati su u 100% vlasništvu tvrtke, stoga može vlastitim kapacitetima u vrlo kratkom roku organizirati gradilište i pristupiti izvođenju.

Tvrtka je dobro i informatički opremljena. Posjeduje razvijen ICT sustav sa funkcijama koje se mogu ocijeniti kao napredne u odnosu na slične tvrtke. Sva administracijska radna mjesta pokrivena su odgovarajućom IT opremom, tvrtka posjeduje i dodatne tehnologije kao što su praćenje motornih vozila aplikacijom i uređajima Cloud nadzor vozila i Virtual Private Network za djelatnike koji sa vanjskih lokacija (gradilišta) trebaju pristupiti resursima tvrtke.

Tvrtka koristi ERP sustav Maris 5 Apex Portal koji u svim organizacijskim dijelovima tvrtke objedinjuje sve poslovne procese u jedinstveni program s ciljem lakšeg planiranja, koordinacije, nadzora i izvještavanja. ERP sustav Maris 5 Apex Portal je specijaliziran i za praćenje svih poslova u građevinskoj proizvodnji od normativa, izrade ponude i troškovnika, planiranja proizvodnje, vođenja gradilišta i kontinuiranog naturalnog i financijskog praćenja projekta. Omogućuje i lakše odvijanje svih poslova unutar tvrtke, uz maksimalnu automatizaciju svih poslovnih procesa, s naglaskom na kontoling kroz podsustave izvještavanja na svim rukovodnim razinama i automatizme knjiženja svih poslovnih događaja.

U cilju kvalitetnijeg pružanja usluge građenja te postizanja boljih poslovnih rezultata tvrtka je 2007. godine uskladila sustav upravljanja kvalitetom prema normi EN ISO 9001, a 2012.godine i sustav upravljanja zaštitom okoliša prema normi ISO 14001:2004.

2017.godine tvrtka je certificirana po normi BS OHSAS 18001 za zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu. Jednom godišnje ovlaštena certifikacijska ustanova vrši kontrolni audit kojim se provjerava primjena normi i implementacija istih u sustav upravljanja. Zadnjim auditom sustav je ocijenjen kao vrlo dobar zbog visoke motiviranosti poslovodstva i zaposlenika, velikog poslovnog iskustva, te rigorozne kontrole projekata kroz kontrolu upravljanja.

Naše vrijednosti
  • Usmjerenost na potrebe Investitora
  • Stalno poboljšanje kvalitete usluga
  • Zadovoljstvo izvršenim poslom
  • Konkurentan položaj na tržištu
  • Zapošljavanje i dodatno educiranje stručnog osoblja
  • Briga o zaštiti okoliša, zdravlja i sigurnost na radu
  • Očuvanje prirodnih resursa
491
Završenih projekata
150
Zaposlenih
7
Vlastite investicije
60
Radni vozni inventar